Alumni

Diákjaink kezét a tanfolyamot követően sem engedjük el. A tanfolyamok témája alapján 10 szakmai Facebook-csoportot – látványtervezés, photoshop, autocad, archicad, kiadványszerkesztés, fotózás, videózás, webfejlesztés, online marketing – alakítottunk, melyekbe meghívjuk az adott tanfolyamot elvégzett tanulóinkat.

 

Öregdiák-közösségeink célja, hogy a tanfolyamot követően is egyszerű kapcsolattartási lehetőséget biztosítsunk a tanulók között, illetve oktatóinkkal. A folyamatosan bővülő szakmai közösségekben volt diákjaink a gyakorlatban felmerülő kérdésekre, megoldandó problémákra – az internetes segédanyagokhoz, videókhoz képest – személyre szabott segítséget, ötletet kérhetnek egymástól. E mellett elkészült munkáik, sikereik megosztásával inspirációt szerezhetnek egymástól, vagy akár alkalmi munkatársakat is kereshetnek egy-egy projektjükhöz. A csoportok kialakításával szeretnénk elősegíteni egy aktív szakmai közösség megerősödését is.

 

A Facebook-csoportok publikus, de zárt formában működnek, és kizárólag a tanfolyamot elvégzett tanulók, illetve a tanfolyam oktatói kapnak meghívást.

banner kep