Erdély András

Erdély András

Online marketing projektmenedzser, kommunikációs ügynökségeknél és tehetséggondozó akadémián is szerzett tapasztalatot.

Tanfolyamvezető

Végzettségét tekintve szociológus, ami első hallásra talán távol áll az online marketingtől, valójában azonban a társadalmi (cél)csoportok felkutatása, elérése, illetve a statisztikák elemzése révén nagyon is erős alapot jelent. A közösségi média és a PPC (pay-per-click) hirdetések mérései ilyen szempontból is izgalmasak számára – látni, hogyan reagálnak az emberek egy-egy tartalomra, hogyan használják és hogyan navigálják magukat a virtuális közösségi térben…

 

Korábban szabadúszóként elsősorban fesztiválok és kulturális események (Színházak Éjszakája, Szegedi Szabadtéri Játékok, POSZT-Pécsi Országos Színházi Találkozó), valamint kisvállalkozások (mint például a Lumen) online jelenlétének menedzselését irányította.

2010 és 2015 között az Engame Akadémia tehetséggondozó központban oktatási koordinátorként, majd az iskola oktatási igazgatójaként dolgozott azon, hogy motivált magyar középiskolások és egyetemisták megtalálják azt a területet, amiben kiteljesedhetnek, és megszerezzék azt a tudást és látásmódot, melyek alkalmassá teszik őket a legjobb nevű külföldi egyetemekre felvételt nyerni. Ez idő alatt több mint 600 diáknak segítettek bejutni olyan híres egyetemekre, mint az Oxford, a Cambridge, vagy a Columbia.

 

Jelenleg projektmenedzserként dolgozik a ComLab kommunikációs ügynökség digitális divíziójában, ahol elsősorban nagyvállalatok kommunikációs stratégiáit alakítják ki és valósítják meg taktikai szinten, azaz az online marketing csatornáin keresztül.

 

További infó: Facebook

 

Tanfolyam: Online marketing