Fórizs Dániel

Fórizs Dániel

Szabadúszó látványtervező és építőipari kivitelező, több éves külföldön szerzett tapasztalattal.

Magánoktató

Több mint 13 éve foglalkozik belső terek, bútorok látványtervezésével, tervezésével és kivitelezésével. Első szakmája bútor és szerkezet asztalos, így mindig odafigyel arra, hogy tervei ne csak szépek és meggyőzőek legyenek, hanem kivitelezhetőek is. A SketchUp iránti elhivatottsága és szeretete már 2007, a program első verziójának megjelenése óta tart, azóta folyamatosan képezve magát, együtt fejlődött a programmal. Órái személyre szabottak, így minden esetben az igényeinek megfelelő tudást kapja a tanuló.

 

Az elmúlt években chilei és svéd építőipari cégek látványtervezőjeként, könnyűszerkezetes házak szerkezetét és belső tereit tervezte: Chilében földrengés-álló házak szerkezetének tervezésében és kivitelezésében, Svédországban luxus apartmanok, irodaházak és lakóparkok külső és belső látványtervezésében vett részt. Jelenleg a LevelUp Office Design látványtervezőjeként és egyedi bútor tervezőjeként dolgozik.

 

Szabadidejében nagyon szeret filmezéssel foglalkozni. Szilágyi Sándor zeneművész felkérésére 2013-ban készült Histoire Noire című zenés kisfilmje Angliában, a Bells hangszerrel foglalkozó weboldalon, elnyerte a kategóriája első díját.

Referenciák