Jancsó Márton

Jancsó Márton

Tájépítész, a LUMEN Tanfolyamok alapítója és vezetője.

Szervező

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett tájépítészként. A látványtervezést az egyetemi évek elején, önállóan tanulta meg, gyakornokként és szabadúszó látványtervezőként több sikeres pályázatban működött közre a Lépték-Terv tájépítész irodával.

E munkái révén ismerte fel, hogy a tájépítész szakmában is egyre nagyobb igény van a fotorealisztikus látványtervekre, azonban a szakmán belül csak kevesen értenek ehhez. Erre építve kezdett bele tájépítészeknek szóló látványtervező tanfolyamok oktatásába. A pozitív visszajelzést követve, néhány év után a tájépítészeknek szóló tanfolyamokat új oktatók bevonásával kifejezetten építészeknek szóló látványtervező tanfolyamok, és új képzések követtek. A tanfolyamokat 2014 óta a Lumen égisze alatt szervezi, a tanítás helyett ma már elsősorban az iskola fejlesztésével foglalkozik.

 

Kreatív családban nőtt föl, ezért a szabadkézi grafika és az alkotás mindig is fontos része volt életének. Rajzaival több pályázaton is sikereket ért el, de – a 3D tervezőprogramok felhasználásával – készített egyedi alkotásokat éttermek, kávézók számára is.

 

További infó: Facebook | Behance

Referenciák