Kiss Rita

Kiss Rita

Településmérnök, folyamatosan fejleszti készségeit a tervező- és grafikai programok terén.

Magánoktató

A Szent István Egyetem Tájépítészeti Karán végzett településmérnökként, azóta egy építész irodában helyezkedett el, mint műszaki rajzoló és projekt menedzser. Jellemzően más tervezőirodákkal közösen szoktak feladatokban részt venni, így lehetősége nyílik szélesebb körben is próbára tenni tudását és akár önállóan, akár csapatban dolgozni. Munkáik között megtalálhatóak családi és társasházak, illetve nagyobb középületek, de szívesen indulnak pályázatokon is.

 

Az ArchiCAD alapjait az egyetemen és a LUMEN ArchiCAD tanfolyamán sajátította el, azóta pedig autodidakta módon fejleszti a programmal kapcsolatos ismereteit. Az egyetemi közös munkák alkalmával csoporttársai rendszeresen fordultak hozzá segítségért a különböző tervező és grafikai programokkal kapcsolatos kérdéseikkel, és többeknek segített feladatik eredményes elkészítésében - innen eredt az ötlet, hogy rendszeresebben is foglalkozzon a szoftver oktatásával.

 

Szabadidejében általában sütni szokott, és ezen a területen is szeret új ízeket, technikákat kipróbálni - azonban az elért eredményeket csak kevesen láthatják, mert a család és a barátok pár perc alatt eltüntetik azokat...

 

További infó: Portfólió

Referenciák