Orosz Ádám

Orosz Ádám

Szabadúszó tájépítész, webdesigner és terméktervező, sokszínű tapasztalattal valamennyi kreatív tervezési feladatban.

2016-ban végzett a Budapesti Corvinus Egyetemen tájépítészként. Szakmai gyakorlatát Svájcban és Belgiumban töltötte, ahol elsősorban SketchUP modellezéssel foglalkozott, de szabadúszóként már az egyetem mellett is neves tájépítész irodákkal dolgozott együtt (Újirány, Lépték-Terv, Pagony, Palatinium Group). 2015-2017 között Manchesterben, a Landscape Projects tájépítész irodában szerzett nemzetközi tapasztalatot, ahol a szakma valamennyi kreatív tervezési feladatával foglalkozott: 3D modellezés, 3D vizualizáció, technikai rajzok, koncepciótervek, pályázatok, analízisek, infógrafikák, prezentációk, kiadványok és poszterek készítése, valamint honlaptervezés.

 

Munkájában a kreatív problémamegoldást, az új kihívásokat, ötleteket és ismereteket, valamint az ismeretek megosztását, a tanulási és tanítási folyamatot szereti. Széles érdeklődési körének megfelelően magabiztosan kezeli a tervező szakma legfontosabb szoftvereit (SketchUP, 3ds Max, V-Ray, VectorWorks, AutoCAD, Photoshop, Illustrator, InDesign, KeyShot, Premiere Pro).

 

A tájépítészet mellett szabadúszó fotós és webdesigner, elsősorban saját projektjeihez és hobbijához, az extrém hegyi sportokhoz (siklóernyőzés, slackline, highline, túrázás, kerékpározás) kapcsolódó témákban. 2012-ben barátaival közösen alapították az Outdoor Inhales sportcsapatot, fő tevékenységük a slackline és válfajainak itthoni és nemzetközi népszerűsítése. A sportágat forradalmasító, saját fejlesztésű és kivitelezésű slackline felszerelései ZERGE outdoor néven ismertek.

 

További infó: Honlap | LinkedIn

 

Tanfolyamok: SketchUp modellezés | V-Ray renderelés SketchUp-hoz

Referenciák