Információk a járványhelyzettel kapcsolatban

A képzéseket a legtöbb esetben online formában, távoktatásban szervezzük. Tantermi csoportot a népszerűbb képzésekből, valamint azoknál a tanfolyamoknál indítunk, melyek workshop jellegük miatt a személyes jelenlétet igénylik.

 

 

Online tanulás

A tanfolyamokat 2020. tavasza óta online formában szervezzük, ezért már tapasztalatot szereztünk a távoktatásban. Ebben a formában is nagy hangsúlyt fektetünk az órák interaktivitására: olyan csevegőprogramokat használunk (Microsoft Teams, Google Meet), melyek ingyenesek, biztonságosan és stabilan működnek, folyamatos a kommunikáció, a képernyőmegosztással pedig az oktató közvetlen segítséget tud nyújtani a kérdésekben. A diákoktól érkezett visszajelzések azt igazolják, hogy a tananyag ugyanolyan hatékonyan feldolgozható, mint a hagyományos tanfolyamokon, ezért mindenképp ajánljuk a tanfolyamok elvégzését távoktatásban is.

 

 

Tantermi tanfolyamok

A járvánnyal kapcsolatos korlátozások gyorsan változnak, ezért mi is mindent megteszünk, hogy gyorsan tudjunk alkalmazkodni.

 

Ha a járványveszély nem teszi lehetővé a tantermi tanfolyam elindítását, igényfelmérés alapján döntünk a tanfolyam online formára való átszervezéséről. Ha a veszélyhelyzet miatt bevezetett korlátozások – pl. csoportos események tiltása – megakasztják a folyamatban lévő tanfolyamot, a tanfolyamot online formában folytatjuk. Ezekre az esetekre egyedi, a résztvevők számára kedvezőbb lemondási feltételek vonatkoznak, melyeket részletes tájékoztatónkban ismerheted meg.

 

A tantermi tanfolyamokra (pl. csoportlétszám, maszk viselése, stb.) a mindenkor hatályos előírások és alapvető higiéniai ajánlások érvényesek. A fertőzés elleni védekezés és a tanfolyam biztonságos megtartása érdekében kérjük az alábbiak betartását:

 

  • Ügyelj az alapvető higiéniai szabályokra (pl. köhögés, tüsszentés)!
  • Érkezéskor és a szünetben használd a helyszínen kihelyezett kézfertőtlenítőt!
  • Lehetőség szerint átutalással fizess! (Bankkártyás fizetésre sajnos nincs lehetőség.)

 

 

A tanfolyamok menetéről, az online tanulásról és a rendkívüli helyzettel kapcsolatban további információt részletes tájékoztatónkban találsz.