Információk a járványhelyzettel kapcsolatban

A járvánnyal kapcsolatos korlátozások gyorsan változnak, ezért mi is mindent megteszünk, hogy gyorsan tudjunk alkalmazkodni. A járványhelyzet miatt a 2021. februárban induló tanfolyamok többségét online tartjuk. 

 

 

Online tanulás

A tanfolyamokat a járvány első hulláma óta online formában szervezzük, ezért már tapasztalatot szereztünk a távoktatásban. A tanfolyamokon ebben a formában is nagy hangsúlyt fektetünk az órák interaktivitására: olyan csevegőprogramokat használunk (Microsoft Teams, Google Hangouts), melyek ingyenesek, biztonságosan és stabilan működnek, folyamatos a kommunikáció, sőt, a képernyőmegosztással az oktató közvetlen segítséget tud nyújtani a kérdésekben. A diákoktól érkezett visszajelzések azt igazolják, hogy a tananyag ugyanolyan hatékonyan feldolgozható, mint a hagyományos tanfolyamokon, ezért mindenképp ajánljuk a tanfolyamok elvégzését rendkívüli körülmények között is.

 

 

Tantermi tanfolyamok

2021. tavaszán tantermi formában csak azokat a tanfolyamokat hirdetjük meg, amelyek workshop jellegük miatt a személyes jelenlétet igénylik: ArchiCADÉpítészeti fotó, Resolve.

 

Ha a járványveszély nem teszi lehetővé a tantermi tanfolyam elindítását, igényfelmérés alapján döntünk a tanfolyam online formára való átszervezéséről. Ha a veszélyhelyzet miatt bevezetett korlátozások - pl. csoportos események tiltása - megakasztják a folyamatban lévő tanfolyamot, a tanfolyamot online formában folytatjuk. Ezekre az esetekre egyedi, a résztvevők számára kedvezőbb lemondási feltételek vonatkoznak, melyeket részletes tájékoztatónkban ismerheted meg.

 

Az óvintézkedések érdekében a tanfolyamokat kisebb létszámmal, a terem kapacitásának kb. kétharmadával indítjuk. A fertőzés elleni védekezés és a tanfolyamok biztonságos megtartása érdekében a tantermi tanfolyamokon kérjük az alábbi ajánlások betartását:

 

  • Ügyelj az alapvető higiéniai szabályok betartására (köhögéskor, tüsszentéskor)!
  • Érkezéskor és a szünetben használd a helyszínen kihelyezett kézfertőtlenítőt!
  • Kérjük, hogy az órán viselj maszkot!
  • Lehetőség szerint átutalással fizess, kerüld a készpénzt! (Bankkártyás fizetésre sajnos még nincs lehetőség.)
  • Ha betegnek érzed magadat, inkább hagyj ki egy órát, aminek pótlását később egyeztetni tudjuk!

 

 

A tanfolyamok menetéről, az online tanulásról és a rendkívüli helyzettel kapcsolatban további információt részletes tájékoztatónkban találsz.