Játékszabályzat

turkiz
Off

Részvételi feltételek

A játékban részt vesz minden természetes személy, aki 2019. szeptember 9-22. között a LUMEN Tanfolyamok által a LUMEN Tanfolyamok Facebook oldalán közzétett, 2019 őszén induló tanfolyamokat beharangozó posztot publikus módon megosztja és jelentkezik (vagy korában jelentkezett) valamely, a LUMEN Tanfolyamok által 2019. szeptember 30 – december 31. között megtartandó tanfolyamra.

 

Nyeremény

A játékban résztvevők között kisorsolunk 3 főt, akik 40% kedvezménnyel vehetnek részt azon a tanfolyamon, melyre jelentkeztek. Az egyedi kedvezmény mellett az állandó (diák- és visszatérő) kedvezmények nem érvényesíthetők.
A nyeremény csak 2019. szeptember 30 – december 31. között használható fel, másra át nem ruházható, és pénzre át nem váltható.

 

Sorsolás és értesítés

A nyeremény sorsolásának időpontja: 2019. szeptember 25.
A nyertest a jelentkezéskor megadott e-mail címére küldött levélben értesítjük nyereményéről, valamint a nyeremény érvényesítésének módjáról.
A nyertes nevét a sorsolást követő 10 napon belül közzétesszük a LUMEN Tanfolyamok Facebook oldalán. A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a LUMEN Tanfolyamok a Facebook oldalán nyilvánosan ismerteti a nyertes nevét.

 

Információ

A promóció nem a Facebook ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve.
A játékkal kapcsolatos információ az alábbi e-mail címen kérhető: info@lumentanfolyamok.hu