5 évesek vagyunk!

banner kep
Off

A LUMEN Tanfolyamok 2015-ben indult, kezdetben főként építészeknek és tájépítészeknek szóló látványtervező képzésekkel. Ez a téma ma is meghatározó, azonban az elmúlt évek folyamatos bővülése révén 2018-tól hat önálló szakterületen, a látványtervezés mellett a műszaki tervezés, a grafika, a fotózás, a videózás és a webfejlesztés témájában szervezünk tanfolyamokat. A hagyományos tanfolyamok mellett vállaljuk személyre szabott tanfolyamok szervezését cégeknek, valamint az egyéni igényekkel érkezőknek lehetőséget kínálunk magántanulásra is. Elképzeléseinket igazolja, hogy az elmúlt öt évben több mint 2000 résztvevőnek tudtunk segíteni a tanulásban.

 

Működésünkről és célkitűzéseinkről bővebben ezen az oldalon olvashatsz.

 

5x50% kedvezményt adunk

Az évforduló alkalmával 5 db 50%-os kedvezményt sorsolunk ki azon résztvevők között, akik megosztják tavaszi beharangozó posztunkat.

 

A játékban részt vesz minden természetes személy, aki 2020. január 20 – február 2. között a LUMEN Tanfolyamok által a LUMEN Tanfolyamok Facebook oldalán közzétett, 2020 tavaszán induló tanfolyamokat beharangozó posztot publikus módon megosztja és jelentkezik (vagy korábban jelentkezett) valamely, a LUMEN Tanfolyamok által 2020 tavaszán megtartandó tanfolyamra.
Az egyedi kedvezmény mellett az állandó (diák- és csomag) kedvezmények nem érvényesíthetők.
A nyeremény csak 2020. február 10 – június 30. között használható fel azon a tanfolyamon, melyre a résztvevő jelentkezett, másra át nem ruházható, és pénzre át nem váltható.

 

Sorsolás és értesítés

A nyeremény sorsolásának időpontja: 2020. február 3.
A nyertest a jelentkezéskor megadott e-mail címére küldött levélben értesítjük nyereményéről, valamint a nyeremény érvényesítésének módjáról.
A nyertes nevét a sorsolást követő 10 napon belül közzétesszük a LUMEN Tanfolyamok Facebook oldalán. A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a LUMEN Tanfolyamok a Facebook oldalán nyilvánosan ismerteti a nyertes nevét.

 

Információ

A promóció nem a Facebook ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve.
A játékkal kapcsolatos információ az alábbi e-mail címen kérhető: info@lumentanfolyamok.hu