Játékszabályzat

turkiz
Off

Oszd meg és nyerj!

Azok közül, akik megosztják a 2023. őszén induló tanfolyamainkat beharangozó posztunkat, 5 szerencsés résztvevő 20% extra kedvezménnyel vehet részt a tanfolyamon. Az extra kedvezmény az állandó kedvezményekkel is összevonható, így akár összesen 50% kedvezmény is szerezhető.

 

A játékban részt vesz minden természetes személy, aki 2023. szeptember 11-24. között a LUMEN Tanfolyamok által a LUMEN Tanfolyamok Facebook oldalán közzétett, 2023. őszén induló tanfolyamokat beharangozó posztot publikus módon megosztja és jelentkezik (vagy korábban jelentkezett) valamely, a LUMEN Tanfolyamok által 2023. október-december között megszervezett tanfolyamra.
Az egyedi kedvezmény az állandó kedvezményekkel összevonható (20% diák-, kisbabás- és álláskereső kedvezmény, illetve 10% csomagkedvezmény). A kedvezmények maximális ősszértéke 50%.
Az egyedi kedvezmény magántanulás keretében nem használható fel.
A nyeremény csak 2023. október 2. – december 31. között használható fel azon a tanfolyamon, melyre a résztvevő jelentkezett, másra át nem ruházható, és pénzre át nem váltható.

 

Sorsolás és értesítés

A nyeremény sorsolásának időpontja: 2023. szeptember 25.
A nyertest a jelentkezéskor megadott e-mail címére küldött levélben értesítjük nyereményéről, valamint a nyeremény érvényesítésének módjáról legkésőbb szeptember 29-ig.
A nyertes nevét a sorsolást követő 10 napon belül közzétesszük a LUMEN Tanfolyamok Facebook oldalán. A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a LUMEN Tanfolyamok a Facebook oldalán nyilvánosan ismerteti a nyertes nevét.

 

Információ

A promóció nem a Facebook ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve.
A játékkal kapcsolatos információ az alábbi e-mail címen kérhető: info@lumentanfolyamok.hu