Játékszabályzat

turkiz
Off

Oszd meg és nyerj!

Azok közül, akik megosztják a 2023. tavaszán induló tanfolyamainkat beharangozó posztunkat, egy szerencsés résztvevő 50% kedvezménnyel vehet részt a tanfolyamon.

 

A játékban részt vesz minden természetes személy, aki 2023. január 16-29. között a LUMEN Tanfolyamok által a LUMEN Tanfolyamok Facebook oldalán közzétett, 2023. tavaszán induló tanfolyamokat beharangozó posztot publikus módon megosztja és jelentkezik (vagy korábban jelentkezett) valamely, a LUMEN Tanfolyamok által 2023. február-április között megszervezett tanfolyamra.
Az egyedi kedvezmény mellett az állandó kedvezmény (diák, kisbabás, álláskereső, csomag) nem érvényesíthető, valamint magántanulás keretében nem használható fel.
A nyeremény csak 2023. február 6 – április 30. között használható fel azon a tanfolyamon, melyre a résztvevő jelentkezett, másra át nem ruházható, és pénzre át nem váltható.

 

Sorsolás és értesítés

A nyeremény sorsolásának időpontja: 2023. január 30.
A nyertest a jelentkezéskor megadott e-mail címére küldött levélben értesítjük nyereményéről, valamint a nyeremény érvényesítésének módjáról legkésőbb február 3-ig.
A nyertes nevét a sorsolást követő 10 napon belül közzétesszük a LUMEN Tanfolyamok Facebook oldalán. A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a LUMEN Tanfolyamok a Facebook oldalán nyilvánosan ismerteti a nyertes nevét.

 

Információ

A promóció nem a Facebook ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve.
A játékkal kapcsolatos információ az alábbi e-mail címen kérhető: info@lumentanfolyamok.hu