Boldog Karácsonyt kívánunk!

banner kep
Off

20-30% kedvezményt adunk!

Jelentkezz karácsonyig a tavaszi tanfolyamainkra és ajánlj minket ismerőseidnek – cserébe most a tanfolyam árából 20%, diák, kisgyerekes vagy álláskereső résztvevő esetén 30% egyedi kedvezményt adunk. Ráadásul a karácsonyi pénztárcádat is megkíméljük, mivel a tanfolyam díját ráérsz majd csak a tanfolyam indulásakor rendezni. 

A kedvezmény érvényesítéséhez csak 3 egyszerű dolgod van:

 

 1. Jelentkezz a meghirdetett tanfolyamokra 2023. december 4-22. között.
 2. Oszd meg publikus módon a LUMEN Tanfolyamok Facebook oldalán közzétett, karácsonyi ajánlatot beharangozó posztot.
 3. Küldj egy képernyőfotót a megosztásról, amivel igazolni tudod (erre azért van szükség, mert a személyes beállításoktól függően nem látunk minden megosztást).

 

Nézz körül tanfolyamaink között, oszd meg a posztot és tanulj kedvezményes áron!

 

Ajándékozz tanfolyamot Karácsonyra!

Ha szeretnél valakit igazán hasznos ajándékkal meglepni, ajándékozz tanfolyamot Karácsonyra! Ha pedig megosztod a posztot, ugyanúgy jogosult vagy igénybe venni a 20-30% egyedi kedvezményt.

 

Válaszd ki a tanfolyamot, vagy ha nem tudod pontosan, hogy a megajándékozott milyen tanfolyamnak örülne, de mindenképp meglepetésnek szánod az ajándékot, akkor témára (pl. tervezőprogramok, látványtervezés stb.) szóló jelentkezést is elfogadunk. Üzenetedben írd meg választott tanfolyamot vagy témát, valamint a megajándékozott nevét és elérhetőségeit (email cím, telefonszám), és jelezd, ha szeretnél névre szóló Lumenes karácsonyi üdvözlőlapot kérni.

 

A kedvezménnyel kapcsolatos információk:

 • A kedvezményes ajánlat 2023. december 4-22. között érvényes.
 • A kedvezmény mértéke állandó kedvezményre nem jogosult jelentkező esetén 20%; állandó kedvezményre jogosult jelentkező esetén 30%, mely az állandó kedvezménnyel nem vonható össze.
 • Az egyedi kedvezmény mellett a csomagkedvezmény nem vehető igénybe.
 • A kedvezmény kizárólag a csoportos tanfolyamokra vonatkozik, magántanulásra és céges formában szervezett egyedi képzésre nem érvényesíthető.
 • A kedvezmény a 2024. február-április között induló tanfolyamokon vehető igénybe.
 • A kedvezmény a tanfolyam díjának megfizetésekor kerül jóváírásra, melyet a tanfolyam indulásakor lesz majd esedékes kifizetni.
 • Ha kérdésed lenne a tanfolyamok menetéről, olvasd el részletes tájékoztatónkat!
 • A promóció nem a Facebook ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve.

 

Ha maradt még kérdésed a karácsonyi kedvezménnyel kapcsolatban, keress minket!