Jelentkezz tanítani!

Jelentkezz tanítani!

Ha jártas vagy a szakmádban használatos szoftverekben, és tudásodat szívesen megosztanád másokkal, jelentkezz hozzánk oktatónak!

Tanfolyamvezető
Tanársegéd
Magánoktató

Webfejlesztő oktatót keresünk!

Hamarosan megújul és új tanfolyamokkal bővül webfejlesztő képzésünk, melyek előkészítésére és vezetésre új oktatót keresünk csapatunkba. Amit várunk: magas szintű szakmai ismeretek a frontend fejlesztés területén; html (+szemantika) css/sass, js (webpack, babel) nyelvek ismerete; új technológiákra való nyitottság.

A feladat 8-12 fős tanfolyamok vezetése, melyek általában 3-4 hét hosszúak, az órák hetente 1-2 alkalommal este vannak. Oktatóinkkal kapcsolatban elvárás az egyéni vállalkozói jogviszony (pl: KATA) és a saját laptop, amelyről a tanítás zajlik. Ezek mellett előnyt jelent az oktatási és a szakmai tapasztalat.

 

Ha jelentkezni szeretnél, küldd el fényképes önéletrajzod az info@lumentanfolyamok.hu címre!

Leveledben kérjük, jelezd a fizetési igényed (óradíj) is.

 

 

Jelentkezz magántanárnak!

Vannak diákjaink, akik a meghirdetett tanfolyamainktól eltérő időbeosztással vagy tematikával szeretnének megismerni egy-egy programot. Számukra lehetőséget kínálunk a magántanulásra, így várjuk jelentkezésed, ha szívesen tartanál magánórákat az alábbi témákban, szoftverekben:

 

  • Terv: AutoCAD, ArchiCAD
  • Látvány: 3ds Max, Cinema 4D, Sketchup, V-Ray, Artlantis, Corona, Grasshopper, Vectorworks, Solidworks, Blender, Keyshot, ZBrush
  • Grafika: Photoshop, Illustrator, InDesign
  • Fotó: Lightroom, Photoshop
  • Videó: Premiere Pro, After Effects, DaVinci Resolve
  • Web: webdesign, webprogramozás, online marketing (SEO, Google Analytics, Google Ads, Facebook Ads)

 

Ezeken kívül várjuk ötletedet, jelentkezésedet bármilyen, a tanfolyamaink profiljához kapcsolódó további szoftver magántanításával kapcsolatban is.

 

Magántanárként az óradíjat, amiért tanítanál, Te határozhatod meg. Mi pedig egy egyedi konstrukcióban bemutatkozási és információs lehetőséget biztosítunk a honlapunkon, valamint segítünk, hogy az érdeklődők hozzád forduljanak.

 

Ha további kérdésed lenne, vagy jelentkezni szeretnél, küldj nekünk fényképes önéletrajzot és portfóliót az info@lumentanfolyamok.hu címre, és felvesszük veled a kapcsolatot!