Karlinger Manó

Karlinger Manó

CGArchitect díjas építészeti látványtervező, 14 éves kora óta dolgozik grafikus és látványtervező szoftverek széles skálájával.

Tanfolyamvezető
Magánoktató

Az Óbudai Egyetem Ipari termék- és formatervező mérnöki alapszakának elvégzése után jelenleg a Metropolitan Egyetem Formatervező művész mesterképzésén tanul. A látványtervezéssel 14 éves kora óta foglalkozik, jelenleg is nagyjából 20-25, a területhez kapcsolódó szoftvert használ, és folyamatosan képzi magát.

Folyamatosan követi az ArchViz területén az újdonságokat, de szakmai érdeklődését jól mutatja, hogy a CG-Squad Facebook csoport adminisztrátora, valamint önkéntesként dolgozik a bécsi D2 konferencián, az építészeti látványtervezők legnagyobb találkozóján, ahol személyesen találkozhatott a szakma legjelentősebb képviselőivel. 2018-ban, mindössze 24 évesen megnyerte a világ legrangosabb építészeti látványtervező versenyét, a CGarchitect Architectural 3D Awardot.

 

Amikor egy évtizede elkezdett a látványtervezéssel foglalkozni, még sokkal nehezebb volt információt szerezni, tanulni – ez ösztönzi most a tanításra, mivel úgy érzi, segítenie kell azoknak, akik szeretnének belevágni ebbe a hosszú tanulási folyamatba, hogy minél gördülékenyebben fejlődhessenek és valós tapasztalatokból merített tudáshoz jussanak.

 

A 3D mellett olyan színes dolgokkal foglalkozik szabadidejében, mint a fotogrammetria, a zongorázás és a klasszikus zeneszerzés, kenuzás és futás, valamint szeret hangversenyekre, kiállításokra járni és európai filmeket nézni.

 

További infó: Facebook | CG-Squad | LinkedIn

 

Tanfolyamok: Corona renderelés | Photoshop vizualizáció | Photoshop vizualizáció – Haladó

Referenciák