Márton Viktor

Márton Viktor

TikTok marketing szakértő és oktató, célja, hogy ügyfelei minél nagyobb figyelmet érjenek el a közösségi médiában.

Tanfolyamvezető

A Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett építész mesterdiplomát. Az ott tanult gondolkodásmód segít neki abban, hogy egy problémát komplexen tudjon átlátni és megoldani. A marketinget és a vállalkozás világát gyakorlatiasan és autodidakta módon tanulja, amihez az egyetemen megszerzett strukturális gondolkodás és gyakorlatorientált gondolkodásmód nagyban hozzájárul.

 

A TikTok-kal 2019 őszén találkozott először, 2020 májusától pedig aktívan követi a felület fejlődését és napi szinten készít tartalmakat. 100 nap alatt több, mint 100.000 követőre és 1.000.000 likera tett szert. Az első fél évben több, mint 100 vásárlót köszönhettek a videóinak.

Szabadúszó TikTok marketing szakértőként hazai vállalkozásokkal dolgozik együtt, számukra készít rövid és figyelemfelkeltő videókat. A minner.hu TikTok oktatójaként számos érdeklődő tanult már tőle és értette meg mélyebben a TikTok működését, valamint a tartalomkészítés apró trükkjeit. A folyamatos fejlődés iránti vágya az ügyfelekkel való együttműködésekben is megjelenik. Fontos számára, hogy az általa készített tartalmak márkahűek maradjanak, és ezáltal érjenek el minél nagyobb figyelmet a közösségi médiában.

 

Szenvedélye a matematika. Célja, hogy minden diáknak megtudja mutatni, hogy könnyedén és érthetően is lehet tanulni. Így a szabadidejének egy részében különböző közösségi média felületeken készít ilyen témájú tartalmakat. Az elmúlt években a TikTok ÉLŐ-inek köszönhetően több tízezer diáknak tette könnyebbé az életét. Szabadidejében meditál, Tai Chizik, az Alpokban vagy a Magas-Tátrában túrázik. A közösségi média felületeken mzviktor-ként találkozhatsz vele.

 

Tanfolyam: Online marketing 1: Social media stratégia