Viszt Viktor

Viszt Viktor

Nemzetközi kommunikációs szakértő, aki a biztos alapokra helyezi a hangsúlyt.

Tanfolyamvezető

A kommunikáció nem csak a munkája, hanem a hivatása, szenvedélye. 2000-ben szerzett nemzetközi diplomát az Euro-Contact Business School-on vállalatirányítási ismeretekből, 2009-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen diplomázott kommunikáció- és médiatudomány szakon, majd a BGE-n végzett okleveles nemzetközi kapcsolatok elemző mesterdiplomával.

 

Először 2001-ben került kapcsolatba az online világgal, amikor egy internetes reklámozásra alkalmas szakmai adatbázis oldalt hozott létre – addig csak offline tevékenykedő – ügyfelei számára. Később pár évig saját szerverparkot üzemeltetett és céges weboldalak fejlesztését koordinálta. Ezzel párhuzamosan dolgozott többek között a Computerworld, Game Star, PC World, Budapest Business Journal lapoknál. 2012-től vezeti közösségi médiaoldalak tartalmi- és hirdetésmenedzselését.

 

2007 óta a MediaEvent Kft. ügyvezetőjeként több száz ügyféllel dolgozott együtt rendezvénytechnika, rendezvényszervezés, közterületi reklám és online marketing területen. Jelentős, szerteágazó tapasztalatra tett szert a KKV versenyszférában. Sokoldalúságát jellemzi, hogy kulturális diplomata szerepben képviselte Magyarországot Üzbegisztánban az ENSZ szervezésében létrejött Bakshi Art fesztiválon, és a mai napig számos nemzetközi kulturális expón vesz részt.

 

Célja, hogy megismertesse a hallgatókat azzal a nagyobb képpel, amelyben az egyes marketing eszközök elhelyezhetők. Olyan alapokat mutasson be, amelyek technológiától és platformoktól függetlenül megállják a helyüket, ezáltal az eszközök és összefüggéseik könnyebben értelmezhetők és alkalmazhatók lesznek.

 

Tanfolyam: Online marketing 1: Social media stratégia