Cégeknek

Tervezőirodák, cégek és oktatási intézmények számára vállaljuk egyedi tanfolyamok szervezését, személyre szabott tananyaggal és ütemezéssel, Budapesten és az ország bármely pontján, a cég irodájában vagy oktatási helyszínünkön. Sőt, akár online, távoktatás formájában is, melyet ajánlunk a vidéki cégeknek, illetve a home office-ban dolgozó kollégáknak.

 

 

Irányár

Céges képzés esetén egyedi árképzést alkalmazunk, melyek 20.000 Ft/óra díjtól indulnak. A képzés díját a tanfolyam típusa (szoftver), az óraszám, a létszám, valamint a tanfolyam helyszíne alapján határozzuk meg. A gyorsabb ajánlattétel érdekében kedvező, ha az ajánlatkérésben kitérsz ezekre az információkra, vagy előzetesen telefonon egyeztetünk. 

Tekintsd meg tanfolyamainkat, és kérj ajánlatot!

 

 

Népszerű céges tanfolyamaink

  • Photoshop vizualizáció normál és haladó szinten, Illustrator+InDesign mérnököknek: tervezőirodáknak és lakberendezési cégeknek, műszaki grafikákhoz, látványtervezéshez, kiadványszerkesztéshez.
  • ArchiCAD – Újdonságok és személyre szabott továbbképzések: építészirodáknak, verziófrissítéshez és a munkafolyamat hatékonyabbá tételéhez.
  • SketchUp látványtervezés: minden fajta kreatív tervezéssel foglalkozó cégnek, szolgáltatásfejlesztéshez és látványtervek gyors házon belüli elkészítéséhez.
  • Grafikus tanfolyamok, filmes animáció és vágás kezdő és haladó szinten, online marketing: kreatív tartalomgyártóknak, marketingkommunikációs cégeknek, szolgáltatásfejlesztéshez és továbbképzéshez.
banner kep