Kedvezmények

Az egymásra épülő képzéseknél 10% csomagkedvezmény jár mindenki számára. E mellett az önálló keresettel nem rendelkező egyetemistákat, kisbabás szülőket és regisztrált álláskeresőket 20% kedvezménnyel támogatjuk. A 20%-os kedvezmény nem halmozható, egy személy csak egyféle jogosultság alapján részesülhet kedvezményben. Így összesen akár 30% kedvezmény szerezhető.

banner kep
10% előrelátóknak

A komplex képzéseket modulokra bontjuk, de az átfogó tudás megszerzéséhez együtt ajánljuk. Ezért az egymásra épülő tanfolyamoknál 10% csomagkedvezményt adunk, amennyiben egyszerre jelentkezel a teljes képzésre.

 

Feltételek:

A kedvezmény csak meghatározott tanfolyamokra érvényes, melyet a kedvezménnyel érintett tanfolyam oldalán jelzünk. A kedvezményes tanfolyamok felsorolását itt találod.

20% diákoknak

Fontosnak tartjuk, hogy a fiatal szakemberek megismerjék és már egyetemi munkáikon gyakorolják a szakmában használt szoftvereket. Ezért a felsőoktatásban tanulók 20% kedvezménnyel vehetnek részt a tanfolyamokon.

 

Feltételek:

A kedvezményre való jogosultságot érvényes diákigazolvány bemutatásával kérjük igazolni.

Cég nevére (pl. családi vállalkozás) kért számla esetén a diákkedvezmény nem érvényesíthető.

20% kisbabásoknak

Egy-egy szakmai kiegészítő tudás vagy hobbi fejlesztésére jó lehetőség adódik a kisgyerek mellett otthon lévő szülőknek, akik 20% kedvezménnyel vehetnek részt a tanfolyamokon.

 

Feltételek:

A kedvezmény CSED, GYED és GYES esetén, igazolással vehető igénybe.

Egyéb kereset (pl. mellékállás) esetén a kedvezmény nem vehető igénybe.

Cég nevére kért számla esetén a kedvezmény nem érvényesíthető.

20% álláskeresőknek

Az általunk szervezett képzések jó alapot adhatnak egy új szakma megismeréséhez, új kereseti lehetőségek elsajátításához. Ezért regisztrált álláskeresők számára 20% kedvezményt adunk a tanfolyamok árából.

 

Feltételek:

A kedvezményre való jogosultságot érvényes hatósági igazolás bemutatásával kell igazolni.

Cég nevére kért számla esetén a kedvezmény nem érvényesíthető.