Jelentkezz tanítani!

Jelentkezz tanítani!

Ha jártas vagy a szakmádban használatos szoftverekben, és tudásodat szívesen megosztanád másokkal, jelentkezz hozzánk oktatónak!

Tanfolyamvezető
Magánoktató

Jelentkezz tanfolyamvezetőnek!

SketchUp és kiadványszerkesztő képzéseink megújításához a szoftverben haladó szinten jártas, a tanításhoz szakmailag és emberileg felkészült oktatót keresünk.

 

Oktatóinknak jó kereseti lehetőséget és rugalmas időbeosztást kínálunk, így a tanítás akár főállás mellett is vállalható. A feladat 5-15 fős online vagy személyes tanfolyam vezetése, mely általában 1-2 hónap hosszú, az órák hetente 1-2 alkalommal este vagy hétvégén vannak. Oktatóinkkal kapcsolatban elvárás az egyéni vállalkozói jogviszony, melyben előnyt jelent az alanyi áfamentesség (pl: KATA, átalányadózás), valamint a saját gép, amelyről a tanítás zajlik. Ezek mellett előnyt jelent az oktatási és a szakmai tapasztalat.

 

Ha érdekel a tanítás, küldj nekünk fényképes önéletrajzot és portfóliót az info@lumentanfolyamok.hu címre, és felvesszük veled a kapcsolatot! Jelentkezési határidő: 2024. január 10.

 

Jelentkezz magántanárnak!

Magántanárként egy egyedi konstrukcióban bemutatkozási és információs lehetőséget biztosítunk a honlapunkon, és segítünk, hogy az érdeklődők hozzád forduljanak. Várjuk jelentkezésed, ha szívesen tartanál magánórákat online vagy személyesen az alábbi szoftverekben:

 

  • Terv: AutoCAD, ArchiCAD, AutoCAD Civil 3D, Vectorworks
  • Látvány: 3ds Max, Cinema 4D, SketchUp, V-Ray, Artlantis, Corona, Grasshopper, Solidworks, Blender, Keyshot, ZBrush
  • Grafika: Photoshop, Illustrator, InDesign
  • Web: webdesign, weboldal-fejlesztés (wordpress)
  • Videó: Premiere Pro, After Effects, DaVinci Resolve
  • Online marketing

 

Ezeken kívül várjuk ötletedet bármilyen, a tanfolyamaink profiljához kapcsolódó további szoftver tanításával kapcsolatban is.

 

Ha további kérdésed lenne, vagy jelentkezni szeretnél, küldj nekünk fényképes önéletrajzot és portfóliót az info@lumentanfolyamok.hu címre, és felvesszük veled a kapcsolatot!