Kerekesi Éva

Kerekesi Éva

SEO szakértőként fontosnak tartja, hogy közérthető és gyakorlati, azonnal alkalmazható tudást adjon át.

Tanfolyamvezető

A Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett közgazdász diplomát, és több mint egy évtizedig dolgozott nemzetközi szállítmányozásban vezető multinacionális cégeknél. Több pályakezdő kolléga betanításában is részt vett, ami jó tapasztalatot adott a későbbi oktatói tevékenységéhez.

 

Egy coaching képzés elvégzését követően saját vállalkozást alapított, és a vállalkozás indításához kezdett megismerkedni az online marketinggel, legfőképp a keresőoptimalizálással (SEO), ami annyira megtetszett neki, hogy ebben a témában továbbképezte magát, elvégezte a Honlapra Fel SEO mesterképzését, és 2017 óta szabadúszó SEO szakemberként dolgozik. Több mint 20 weboldalt üzemeltet, melyek közül nem egynek havi 100.000-es látogatottsága van a Google keresőből organikusan, hirdetési költségek nélkül.

 

Mottója, hogy gyakorlat teszi a mestert, ami a keresőoptimalizálásra különösen igaz, hiszen a Google algoritmusai titkosak, és a saját tapasztalatokból, felismerésekből tanul a legtöbbet az ember. Fontosnak tartja, hogy gyakorlati, azonnal alkalmazható tudást adjon át, amelyek a magyar piacon működnek, mindezt közérthetően, hogy azok is megértsék, akiknek nincsenek előképzettségük a keresőoptimalizálásban. Küldetésének tartja, hogy mindenki látható legyen a neten, a kisebb, kezdő vállalkozások is tudjanak érvényesülni a nagy márkák mellett.

 

Tanfolyam: Online marketing 3: SEO+Analytics